Butterfly Butte

Where form followed function

Overlooking the Rogue Valley, this personal paradise enjoys 360-degree views from its mountaintop location. The intentional butterfly shape of the building offers visual access throughout the home — a true form followed function approach.

Nestled in the Southern Oregon hills, large windows and doors span each exterior wall — allowing light and air to flow through the home. Outside, two covered patios provide seamless access to the surrounding landscape.

Architect: Studio E Architecture

Location: Jacksonville, OR

Year Complete: 2018

Certifications:

Check out our progress on the Butterfly Butte

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

scroll-arrow-gray